En paus vid vattnet på Lugnets bed & breakfast

En paus vid vattnet på Lugnets bed & breakfast

Föreställ dig att du vaknar en morgon i en säng som någon annan bäddat för just dig, i ett paradis långt från vardagsstressen. Du vaknar utvilad och genom det öppna fönstret hör Mer »

B&B Fiskelyckan i natursköna Trollharen

B&B Fiskelyckan i natursköna Trollharen

Till oss kommer du som vill ha ett trevligt, enkelt och bra boende med närhet till naturen och möjlighet till fiske. Orten Trollharen var från början ett gammalt fiskeläge och en ö. Mer »

Bed & breakfast Hälsingestugan, Trollharen

Bed & breakfast Hälsingestugan, Trollharen

Trollharen är ett gammalt fiskeläge strax norr om Gävle. För den som är intresserad av fiske och natur är detta ett riktigt härligt resmål. Här kan man sportfiska bl.a. gädda och abborre Mer »

 

Vi på Lugnets bed & breakfast

Det hela startade en eftermiddag när Lars var ute med båten. Som alltid konstaterade han att han var privilegierad som fått växa upp och spendera sitt liv på en så pass vacker plats som Trollharen. Han tänkte att en sådan vacker plats borde fler få upptäcka. Så föddes idén om Lugnets bed & breakfast. Med en tydlig vision om en lugn plats för stressade storstadsmänniskor att vila ut på, utformade han sin dröm. Det var viktigt att skapa en stressfri oas. Då hans familj satt inne på goda fiskrecept och hans fru Anna älskade att baka, blev det självklart att erbjuda hemlagad mat för den som önskade.

Med tiden flyttade deras dotter Eva hem. Efter sina erfarenheter som kock i Stockholm och egna företag, började hon organisera matlagningskurser. Det hela blev ett familjeföretag och ryktet spred sig om Lugnets bed & breakfast. Snart blev det stället ungdomar i bygden önskade få sommarjobba på, och så har det nu pågått under flera generationer. Vi som nu håller i trådarna tillhör tredje generationen Larsson som ägnar all vår vakna tid åt att se till att du som kommer till oss på Lugnets bed & breakfast ska känna att du är i trygga händer.

Vi har öppet året runt och svarar mer än gärna på alla tänkbara frågor som du kan tänkas ha. På vår hemsida finns information om hur du lättast tar dig hit. Det finns möjlighet att sig hit med båt med, det är bara att maila oss om det så bokar vi båtplats till er. Varmt välkomna till Lugnets bed & breakfast. Vi hoppas att du ska trivas i vår rofulla miljö. Det gör vi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *