B&B Fiskelyckan i natursköna Trollharen

Till oss kommer du som vill ha ett trevligt, enkelt och bra boende med närhet till naturen och möjlighet till fiske. Orten Trollharen var från början ett gammalt fiskeläge och en ö. Den ligger längs Hälsingekusten i Söderhamns Kommun. Söderhamns skärgård har runt 500 öar och är en fantastisk miljö att vistas i.

Vårt B&B har allt du behöver för en lyckad semester. Rummen är fräscha och vi gör allt för att du ska vara nöjd med din vistelse. Du kommer med dina önskemål och vi gör allt vi kan för att möta dem.

Omgivningarna har mycket att erbjuda. Självklart finns det många olika möjligheter till fiske i närheten. Rådfråga oss gärna om bra fiskeställen eller passande utrustning. Det finns såväl havs- som sjöfiske inom korta avstånd. Det går också att boka guidade båtturer där du får uppleva skärgården från vattnet. Dessa båtturer tar dig till mysiga platser runt om i skärgården som du inte haft chansen att uppleva annars. Om du vill se och uppleva mer natur ska du besöka något av naturreservaten i kommunen.

Oavsett om du kommer för att fiska eller inte så är ett besök på Trollharens Fisk att rekommendera. Här kan du njuta av färsk fisk tillagad med olika smaker. Det finns också en gårdsbutik där du kan inhandla vad du önskar. Trollharens Fisk är premierad av Slow Food 2017.

Andra aktiviteter du kan ägna dig åt är att vandra, bada eller att paddla havskajak. I övrigt är Trollharen det perfekta stället att bara ta det lugnt och läsa en god bok eller göra något annat avkopplande. Skulle du ändå vilja lämna lugnet och naturen en stund är det inte långt till Söderhamn som kan erbjuda dig det mesta.

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor gällande boendet, fiske eller något annat som du vill veta om Trollharen med omgivningar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *