En anledning till att koppla av

Du vaknar upp en morgon av fågelkvitter utanför fönstret. Du tar en kort promenad och når snart kusten där du tar ett djupt andetag av den friska luften. Vad dagen har att bjuda på är helt upp till dig men utanför dörren väntar ett antal äventyr. Kanske bestämmer du dig för att packa matsäck och ge dig ut för en lång dag i den fridfulla skogen eller kanske ger du dig ut för en tripp på öppet hav med fiskespöt i handen? Vad du än bestämmer dig för garanterar vi på Skogsgläntan att du kommer få en dag du sent kommer att glömma.

Det finns inget bättre än att komma bort ifrån stan och komma närmare naturen. Miljöombytet är en anledning till att många kommer ut till oss, för att spendera ett par dagar ute i det fria. Vem tackar nej till att gå utanför dörren och mötas av grönt gräs, frisk luft och solsken? och inte nog med det så är det bra för kropp och själ genom att dämpa sin stress och förbättra sin mentala hälsa. Från den stund du stiger innanför dörrarna kommer vi välkomna dig/er även om ni besöker oss för ro och vila eller äventyr.

Är du intresserad av att utvecklas inom fiske eller kanske är nyfiken på om det är något för dig? oavsett om du har erfarenhet eller är helt ny till fiske har vi guider som introducerar tekniken, ger dig tips för att utvecklas och tar dig till det bästa ställena för att fiskelyckas. Är fiske inte något för dig så erbjuder vi även guidade båtturer och visar dig våra smultronställen i trakten.

Ge dig själv en anledning till att koppla ifrån allt och öppna ögonen för vad naturen har att bjuda på.

Tveka inte att höra av dig till oss på Hälsingestugan vid frågor eller intresse. Vi anordnar även guidade turer för större grupper.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *