En paus vid vattnet på Lugnets bed & breakfast

Föreställ dig att du vaknar en morgon i en säng som någon annan bäddat för just dig, i ett paradis långt från vardagsstressen. Du vaknar utvilad och genom det öppna fönstret hör du måsars skri ända till sängen. Det är en dag utan måsten och du har tid att andas i din egen takt. Du har tagit några dagars ledighet, själv eller med sällskap, för att finna lugnet. Frukosten ordnar någon åt dig och om lusten faller på har du möjligheten att få åka båt och upptäcka området i det vackra Trollharen. Namnet må väcka associationer till John Bauer, men miljön är mer lik den i Saltkråkan.

Under några dagars tid har du möjligheten att promenera längs med vattnet och låta vågornas brus vara det enda du tänker på. Får du lust att uppleva något lite mer spänningsfyllt så kanske du klär dig i Active Outfit och ger dig ut på den av oss erbjudna turen med en kunnig fiskeguide. Kanske scenariot får dig att minnas liknande scener från din barndom. Det kanske är första gången som du någonsin fiskar. Men lugnet är ständigt närvarande och alla dina vardagsbekymmer känns obetydliga med vinden i håret och saltstänkta kinder.

Kanske är det här som du äter den bästa fisk du ätit i ditt liv, långt från de flådiga restauranger som erbjuds i tätorten. Här har man tid att ta hand om råvarorna och recepten har förts vidare under flera generationer. Varje familj kanske har sin egen hemliga ingrediens för att få fisken sådär härligt smakfull och spänstig som bara riktigt färsk fisk är. Ett dopp i havet blir ett reningsbad och kanske starten på ditt nya liv. Kanske är det här i Trollharen som du finner det där lugnet som får dig att fatta beslutet att aldrig tappa livskvaliteten igen. Tänk vad några dagar i skärgårdsmiljö på ett bed & breakfast kan göra. Vi på Lugnets bed & breakfast ser fram emot att få ta hand om dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *