Trollbunden i Trollharen

För en riktigt romantisk upplevelse kan man överraska sin älskade med en härlig weekend i en gullig liten ort med olika aktiviteter och god mat. Boka en helg på Trolles Bed & Breakfast för en mysig tid på tu man hand.

Rummen är rena och fräscha och ligger i en underskön natur med gröna skogar, vackra sjöar och frisk luft. Snyggt och enkelt inredda med alla faciliteter, liksom en rejäl frukostmeny som ger en bra start på dagen. Boka en extra romantisk korg med champagne och frukt och kanske överraska med ett frieri?

För att helgen skall bli så lyckad som möjligt är det trevligt att ha några roliga aktiviteter att syssla med. Här finns det mycket att göra, men en fisketur med båt ger både en spännande och genuin upplevelse; ett minne för livet. I sällskap med en erfaren guide får man lära sig mycket om både trakten och fiske och vi kan specialarrangera turer bara för er. Säg gärna tid i förväg om vad ni är särskilt intresserade av så skräddarsyr vi er tur.

Fiskeutrustning som spön, bete och håvar finns på plats och ingår i priset på turerna. Det finns också möjlighet att köpa dricka och snacks och under dagen finns det tillfälle att gå i land och äta lunch eller bada. Om vädret tillåter tar vi oss till en privat vik eller mindre strand där ni endast har sällskap av naturen.

Efter en skön dag så är det dags att dra sig hemåt och då finns det ett antal serveringar i trakten där ni kan avnjuta en god måltid och kanske ett par drinkar på gångavstånd. Sedan är det bara att promenera hem i lugn och ro för en god natts sömn och nya äventyr som vankas nästa dag. Så gör det där lilla extra för din älskade och upplev Trolles i Trollharen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *